top of page
Modern House
  • Obrázek autoraElterm

Na načasování záleží: Nejlepší čas na nákup tepelného čerpadla.

Výběr ideální doby pro nákup tepelného čerpadla je zásadní, protože může významně ovlivnit vaše zkušenosti z hlediska dodávky, instalace a dokonce i úspory nákladů. V Eltermu chápeme důležitost načasování, a proto se snažíme dodat a nainstalovat tepelná čerpadla do pouhých 14 dnů od obdržení vaší objednávky. V tomto článku prozkoumáme, kdy je nejlepší čas na nákup tepelného čerpadla, a probereme časově omezenou státní dotaci NZÚ (Nová Zelená Úsporám), která skončí na konci června a může mít za následek méně příznivé podmínky, když se vrátí.



Výhoda nákupu tepelných čerpadel mimo topnou sezónu:


Jednou z klíčových výhod nákupu tepelných čerpadel mimo topnou sezónu je dostupnost montážních odborníků. Jak klesají teploty a blíží se zima, poptávka po tepelných čerpadlech přirozeně roste. V důsledku toho se počet kvalifikovaných instalačních techniků stává vzácným, což vede k delší čekací době na instalaci. Pokud se rozhodnete koupit tepelné čerpadlo v období mimo sezónu, jako je jaro nebo léto, můžete se tomuto spěchu vyhnout a zajistit si rychlejší proces instalace.



Rychlé dodání a instalace od Eltermu:


Ve společnosti Elterm jsme hrdí na naši schopnost rychle dodat a nainstalovat tepelná čerpadla maximálně do 14 dnů od zadání objednávky. Proaktivní správou našich zásob a udržováním efektivní logistiky zajišťujeme, že nebudete muset snášet zbytečná zpoždění. Bez ohledu na sezónu upřednostňujeme vaši spokojenost a poskytujeme vám bezproblémový zážitek od začátku do konce.



Dotace Nová Zelená Úsporám: Chopte se příležitosti, než skončí:


V současné době vládní dotace NZÚ (Nová Zelená Úsporám) poskytuje finanční pomoc majitelům domů a podnikům, kteří investují do energeticky účinných řešení, jako jsou tepelná čerpadla. Je však důležité si uvědomit, že tato dotace skončí na konci června 2022. Stejně jako u každého programu se podmínky a výhody mohou změnit, když se vrátí, a potenciálně se stanou méně příznivé. Využitím dotace NZÚ nyní můžete maximalizovat své úspory nákladů a zajistit si současné výhody dříve, než dojde k případným úpravám.



tepelné čerpadlo na zahradě realizace
Tepelné čerpadlo Elterm Aquaterm 9


  1. Včasná dodávka a instalace: S Eltermem se můžete spolehnout na náš závazek dodat a nainstalovat tepelná čerpadla maximálně do 14 dnů. Pokud se rozhodnete pro nás, můžete si výhody svého tepelného čerpadla užívat dříve, bez ohledu na roční období.

  2. Odborní Instalatéři: Náš tým vysoce kvalifikovaných a zkušených techniků zajišťuje, že vaše tepelné čerpadlo bude nainstalováno efektivně. Upřednostňujeme kvalitní zpracování, abychom zaručili optimální výkon a dlouhodobou spokojenost.

  3. Odbornost v oblasti státních dotací: Ve společnosti Elterm udržujeme aktuální informace o státních dotacích.. Naši zkušení pracovníci vás dokážou provést dotačním procesem NZÚ a pomohou vám plně využít dostupné úspory před vypršením dotace.


Při nákupu tepelného čerpadla je klíčové načasování a Elterm je zde proto, aby byl proces bezproblémový a efektivní. Volbou nákupu tepelného čerpadla mimo topnou sezónu se vyhnete spěchu a zajistíte si rychlejší instalaci. Využijte závazek společnosti Elterm dodat a nainstalovat tepelná čerpadla do 14 dnů bez ohledu na roční období. Současnou dotaci NZÚ navíc využijte ještě před jejím červnovým ukončením, protože nové podmínky při jejím vrácení nemusí být tak výhodné.

Nečekejte – kontaktujte Elterm ještě dnes a zajistěte si investici do tepelného čerpadla pro optimální pohodlí a energetickou účinnost.




bottom of page