top of page
Modern House
  • Obrázek autoraElterm

Proč zvolit tepelné čerpadlo pro Váš domov?

Aktualizováno: 24. 1. 2023

Tepelné čerpadla mají hodně výhod. My jsme je rozdělily do 4 kategorii.


Stručně

  • Finanční Prostředky

  • Komfort

  • Technologie

  • Ekologie


Finanční Prostředky


Jeden z hlavních důvodů pro koupi tepelného čerpadla jsou peníze které ušetříte na provozu Vašeho domu. Ceny energii jsou vysoké, a bohužel budou jenom růst. Jedínou obranou proti čtyr (i více) násobnému navýšení záloh na plyn a elektřinu je snížení své závislosti na mopolních dodavatelích energii. Toto můžeme dosáhnout s tepelným čerpadlem Elterm ETM-ILQ.


Finanční prostředky které použijete pro koupi našeho tepelného čerpadla Elterm ETM-ILQ se Vám při součastných cenách energií velmi rychle vrátí zpět. Přibližně by jste ušetřili mesíčně cca 10 000Kč, pokud přistoupíte na naše tepelné čerpadla.



Komfort


Tepelné čerpado je jediná technologie, která poskytuje komfort plynového vytápění za cenu vytápění dřevem. Komfort tepelného čerpadla se nejvic projevuje u lidí kteří topí kotli na uhlí, dřevem nebo krbovými vložkami. Majitelé krbových vložek ocení po instalaci našeho tepelného čerpadla Elterm ETM-ILQ zásadní snížení prašnosti v celém domě.

S tepelným čerpadlem se nemusíte v létě starat o zásoby paliva, a hlavně v zimě se starat o topení e vynášení popela.


Technologie


Naše tepelná čerpadla Elterm ETM-ILQ Vám jednoduše a levně umožní využívat i další ekologické technologie ve Vašem domě. Snadno můžete získat pasivní chlazení, které chladí v podstatě bez provozních nákladů.


Stejně tak, naše tepelná čerpadla můžou fungovat v létě jako zdroj chladu, pro klimatizaci celého domu.


Ekologie


Naše tepelné čerpadla Elterm ETM-ILQ jsou k životnímu prostředí mnohem šetrnější a ohleduplnější než jiné zdroje tepla. Jeho používáním se výrazně snižují emise skleníkových plynů a dalších škodlivých látek. Proto jsou tepelná čerpadla podporována státními fondy životního prostředí v dotačním fondu Zelená úsporám.



Elterm ETM-ILQ jsou registrována v dotačním programu Nová zelená úsporám.






bottom of page